zaterdag 11 juni 2011

Het is intriestig hoe Filip Dewinter kruipt om toch maar aan de bak te blijven. Hij wil zo graag in de slipstream van de N-VA komen. Maar dat zal hem niet lukken. Hij overleeft dankzij de gratie van de belachelijk vele vleiers. Die zijn meer geïnteresseerd in de goedkope open doekjes van de “leiding” dan echt weerwerk te bieden aan de kapers van de partij. Karel Dillen moest zich echt in zijn graf omdraaien als hij zou weten hoe zijn levensdroom verworden is tot een vehikel voor de financiële belangen van een paar ondergravers van de partij. Dewinter is niet laf (behalve in het bovengenoemde kruipwerk), maar ook geen nationalist. Gerolf Annemans lokte me als medewerker met zijn vele leugens. Ik weet echt niet of hij meer last heeft met de waarheid dan met moed. De V-NA heeft gelijk van die boer geen eieren te willen. Ik verwijt buitenstaanders niet veel, maar wie een beetje het VB kent weet heel goed wat er gaande is. Mandatarissen en betaalde medewerkers hebben geen poot om op te staan. Figuren als Joris Van Hauthem en Bart Laeremans moeten zich ernstig bezinnen over hun rol. Verkiezen zij de excuusguzen te spelen boven Vlaanderen echt te helpen op weg naar zijn onafhankelijkheid? Vlaanderen is nu eindelijk zo dicht bij de onafhankelijkheid dat ze heel realistisch wordt. We kunnen het alleen nog zelf verknoeien. Weg die collaborateurs van het Belgische regime. Zij zijn het ideale schaamlapje van dit onland.

Dat Jürgen Verstrepen en Marie-Rose Morel in de problemen zouden komen stond in de sterren geschreven. Niemand wist dat het zo tragisch zou verlopen. Dewinter had zelfs zijn jeugdvriendschap met Frank Vanhecke veil om de partij kapot te krijgen. Hoe Francis Van den Eynde wordt uitggerangeerd tart alle verbeelding. En fdw breekt de partij onverstoorbaar en vakkundig af. Het is onbegrijpelijk dat Bruno Valkeniers zich ertoe leent om het slaafje te zijn van de “Antwerpse gemeenteraadsfractie”.

Wanneer gaan de ogen eens open? De onafhankelijkheid is de bestaansreden van de partij en daarom werd ik er ook lid van. Immigratie is een echt probleem en het VB heeft de verdienste gehad die als eerste partij ter sprake te brengen, net zoals het VB als eerste sprak over onze onafhankelijkheid. Ik zal dit nooit ontkennen. Maar wat het VB zegt is een echte schande. Doe maar verder met de “frontvorming” van Europees “rechts”. Blaf maar voort terwijl de onafhankelijkheidskaravaan voort trekt.

Geert Van Cleemput geeft nationalisme en Griekse wijsbegeerte in het University Honors Program en het departement Filosofie van de George Washington University in Washington, DC. Hij was Co-ordinator van de Studiedienst van het Vlaams Blok en schreef ‘Vlaams geblokkeerd’ o.m. over zijn passage als medewerker van de partij.

1 opmerking: